Lansarea lui Nati Meir: Monica Columbeanu a prezentat, Mădălin Voicu a cântat

Fostul deputat Nati Meir şi-a lansat miercuri, la un hotel din centrul Capitalei, într-o atmosferă mondenă, candidatura la Preşedinţia României, amfitrionul evenimentului fiind Monica Columbeanu, a cărei prestaţie a fost discret monitoritzată de soţul ei, Irinel.

198 afișări
Imaginea articolului Lansarea lui Nati Meir: Monica Columbeanu a prezentat, Mădălin Voicu a cântat

Lansarea lui Nati Meir: Monica Columbeanu a prezentat, Mădălin Voicu a cântat

De altfel, întreaga acţiune de PR a avut-o în prim plan pe Monica Columbeanu, organizatorii preferând să anunţe începerea festivităţii cu jumătate de oră înainte, pentru a le da ocazia fotografilor să o surprindă pe aceasta coborând din limuzină sau alte astfel de momente.

"Vedeţi că Monica Columbeanu va intra pe uşa din spate" sau "vreţi un interviu cu Monica?! Imediat, să văd dacă se poate", erau replicile favorite ale organizatorilor înainte de începerea efectivă a festivităţii.

În discursul ei de la debutul evenimentului, Monica Columbeanu a vorbit asistenţei despre "renunţarea la această epocă dureroasă pentru România" şi s-a declarat foarte bucuroasă deoarece are posibilitatea de a anunţa candidatura la Preşedinţia României a lui Nati Meir.

Un alt susţinător a fost actorul Andrei Duban, care a vorbit despre şansa României de a produce marea surpriză mondială, respectiv alegerea unui al doilea Barack Obama.

"Am avut un preşedinte căruia i-a plăcut Rusia, motiv pentru care a studiat la Moscova. Am avut un preşedinte căruia i-au plăcut pietrele, motiv pentru care a stat mai mult pe munte. Avem un preşedinte care a venit de pe mare şi poate vrea să se îmbarce din nou. Doar n-o să-i stăm în cale. A venit momentul să inventăm un Obama! (…) România merită un Barack Obama", a spus de pe scenă Andrei Duban.

Nati Meir le-a spus susţinătorilor că România este casa lui. "Nu am nicio problemă să plec în America sau să plec oriunde în altă parte. Dar m-am gândit încă o dată că aici, în România, este casa mea. Aici s-au născut şi părinţii mei, aici s-au născut şi strămoşii mei şi aici vreau şi eu să mor. Nu mă gândesc să părăsesc ţara asta niciodată", a declarat Nati Meir.

El a afirmat că există un alt candidat, "care a fost şef de grup" parlamentar, dar care nu a participat la şedinţele Parlamentului "mai mult de o dată pe an şi acum s-a făcut candidat la Preşedinţie".

Nati Meir s-a declarat foarte încrezător în şansele sale.

"Ţineţi minte trei cuvinte: Nati Meir preşedinte!", a spus el în încheiere.

Un alt moment apreciat de asistenţă, formată în majoritate din tineri, îmbrăcaţi în tricouri albastre imprimate cu numele lui Nati Meir, care aplaudau sau ovaţionau la comanda unuia dintre organizatori, a fost urcarea pe scenă a lui Mădălin Voicu. Acesta a ţinut să precizeze că el a venit în calitate de artist şi şi-a cerut scuze că nu va rămâne la eveniment după ce va interpreta câteva melodii, deoarece trebuie să meargă să se pregătească pentru Consiliul Naţional al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici