Liberalii iau în calcul greva parlamentară dacă nu se modifică procedura privind cererile justiţiei

Surse din PNL au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că liberalii vor discuta în şedinţa de luni a BPN posibilitatea de a intra în grevă parlamentară dacă proiectul PNL privind votarea cererilor justiţiei în maxim 48 de ore nu va fi aprobat până pe data de 5 octombrie.

656 afișări
Imaginea articolului Liberalii iau în calcul greva parlamentară dacă nu se modifică procedura privind cererile justiţiei

Liberalii iau în calcul greva parlamentară dacă nu se modifică procedura privind cererile justiţiei

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a susţinut în repetate intervenţii nevoia de a se modificare Regulamentele celor două Camere ale Parlamentului pentru a permite votarea cererilor justiţiei în maxim 48 de ore, afirmând că majoritatea parlamentară nu trebuie să mai blocheze actul justiţiei.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici