VIDEO Liderul AUR George Simion, huiduit la Timişoara

  • George Simion a fost huiduit la Timişoara.
  • Liderul AUR participa la o întâlnire cu simpatizanţii partidului.
8521 afișări
Imaginea articolului VIDEO Liderul AUR George Simion, huiduit la Timişoara

Liderul AUR George Simion a fost huiduit la Timişoara, în timpul unei întâlniri cu simpatizanţii partidului pe care îl conduce.

Din mijlocul timişorenilor adunaţi în Piaţa Victoriei s-au ridicat şi voci nemulţumite, care i-au adresat cuvinte tăioase liderului Alianţei pentru Unirea Românilor. Mai mulţi oameni şi-au manifestat dezacordul faţă de prezenţa membrilor AUR în faţa Operei din Timişoara, simbol al Revoluţiei din 1989.

Mai devreme în cursul zilei de miercuri, liderii AUR au reacţionat în urma declaraţiilor lui Klaus Iohannis. Preşedintele a afirmat că Alianţa este „o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică”. În schimb, AUR a replicat: „Să nu ne mire dacă în 2024 preşedintele Iohannis se va arăta şi mai surprins”. Citeşte în continuare...

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici