Liderul interimar al PSD Iaşi consideră INUTILĂ sancţionarea lui Chirica: Suntem condamnaţi să lucrăm împreună patru ani/ Chirica: Avem doi naşi, unul dominat de bine, altul de rău

Liderul interimar al PSD Iaşi, Maricel Popa, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, a declarat, vineri, despre colaborarea viitoare cu primarul Mihai Chirica, fost lider social-democrat, că este "condamnat" să lucreze cu acesta patru ani, ca "într-o căsătorie de interes".

1762 afișări
Imaginea articolului Liderul interimar al PSD Iaşi consideră INUTILĂ sancţionarea lui Chirica: Suntem condamnaţi să lucrăm împreună patru ani/ Chirica: Avem doi naşi, unul dominat de bine, altul de rău

Liderul interimar al PSD Iaşi despre Chirica: Suntem condamnaţi să lucrăm împreună patru ani

Preşedintele interimar al PSD Iaşi, Maricel Popa, a vorbit, la o conferinţă de presă, despre colaborarea pe care o va avea cu primarul Mihai Chirica, suspendat din toate funcţiile politice.

"Suntem condamnaţi să lucrăm împreună timp de patru ani, ca într-o căsătorie din interes", a spus Popa.

Întrebat cine e soţul şi cine e soţia, liderul social-democrat a răspuns: "Suntem parteneri".

Maricel Popa a adăugat că la şedinţa CExN al PSD a susţinut suspendarea lui Mihai Chirica.

Chirica îi răspunde lui Maricel Popa: Avem doi naşi, unul dominat de bine, altul de rău

Mihai Chirica îi răspunde liderului interimar al PSD Iaşi, Maricel Popa, potrivit căruia cei doi sunt "condamnaţi" să lucreze împreună "ca într-o căsătorie din interes", afirmând: "Avem doi naşi, unul este dominat de bine şi unul este dominat de rău".

Întrebat, vineri, ce părere are despre declaraţia lui Maricel Popa, care a spus că el şi Chirica sunt "condamnaţi" să lucreze împreună "ca într-o căsătorie din interes", Chirica a răspuns: "Eu nu aş face o trimitere când a început căsătoria sau poate cine e soţul, soţia, dar am să spun un lucru care mi se pare foarte obiectiv să îl rostesc astăzi aici: avem doi naşi, unul este dominat de bine şi unul este dominat de rău, pe unul îl mână în cale adevărul şi pe altul miciuna. Eu sper să fiu cel mânat în faţă de către adevăr. Nu vreau să fie o <căsătorie> din motive aşa cum se mai făcea pe vremea fanarioţilor. Vreau să fie o colaborare între două instituţii".

Primarul Chirica a adăugat că, din punct de vedere "sentimental"; nu are ce împărţi cu Maricel Popa.

"Cât timp domnul Maricel Popa se angrenează într-un mod corect în a susţine destinul comunităţii, cu siguranţă va avea în mine un partener care va trage în acelaşi sens, fără niciun fel de regret să spunem faţă de anumite situaţii care s-au întâmplat în partidul din care facem parte amândoi şi desigur interesul ieşenilor şi al Moldovei este mai presus decât interesul personal de a ocupa o funcţie, lucru pe care eu l-am mărtusit de fiecare dată atunci când am îndrăznit să spun adevărul”.

Mihai Chirica a fost suspendat din toate funcţiile politice la şedinţa CExN al PSD, el fiind înainte vicepreşedinte la nivel naţional şi preşedinte interimar al PSD Iaşi, dar fără a se aplica sancţiunea excluderii din partid. După ce i-au fost retrase funcţiile politice, Chirica a declarat, pentru MEDIAFAX, că a fost acuzat pe nedrept de lucruri pe care nu le-a făcut, atacurile venind din partea colegilor din filiala ieşeană, dar şi de la colegi din alte judeţe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici