Liderul PNL se află la Cotroceni unde discută cu Iohannis despre campania la referendumul pe justiţie

Liderul PNL Ludovic Orban are la ora transmiterii acestei ştiri o întrevedere cu Klaus Iohannis, în care cei doi discută despre strategia de campanie la referendumul pe justiţie pe care îl vrea organizat odată cu europarlamentarele din 26 mai, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

200 afișări
Imaginea articolului Liderul PNL se află la Cotroceni unde discută cu Iohannis despre campania la referendumul pe justiţie

Ludovic Orban, întrevedere cu Klaus Iohannis pentru discuţii despre strategia de campanie la referendumul pe justiţie

Cei doi au avut şi marţea trecută o întâlnire pe acelaşi subiect, zi în care Iohannis a făcut anunţul că este „aproape” hotărât să declanşeze un referendum pentru data de 26 mai. Preşedintele PNL şi şeful statului au discutat şi atunci despre coordonarea strategiei la referendum.

De asemenea, Klaus Iohannis se va întâlni, miercuri, la Cotroceni, ora 17.00, cu reprezentanţi ai autorităţii judecătoreşti şi ai asociaţiilor profesionale ale magistraţilor pe tema situaţiei actuale din sistemul judiciar, unul dintre reprezentanţi anunţând că discuţiile vor viza referendumul pe justiţie.

Preşedintele Iohannis a avut, marţi, consultări cu reprezentanţii societăţii civile pe tema organizării unui referendum pe justiţie în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare, respectiv 26 mai.

Ulterior întrevederii reprezentanţii societăţii civile au declarat, marţi, după consultările de la Cotroceni, că preşedintele Klaus Iohannis va convoca „în mod cert” referendum pe Justiţie în ziua alegerilor europarlamentare, fiind „nu aproape, nu posibil”, ci hotărât în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici