Liderul PSD Liviu Dragnea: Am înţeles că PNL strânge semnături pentru USR. Nu mă deranjează că Ponta este pe afişele PRU

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că PNL strânge semnături pentru partidul lui Nicuşor Dan, afirmând că liberalii şi USR ''gândesc la fel, iubesc la fel''.

1311 afișări
Imaginea articolului Liderul PSD Liviu Dragnea: Am înţeles că PNL strânge semnături pentru USR. Nu mă deranjează că Ponta este pe afişele PRU

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea: Am înţeles că PNL strânge semnături pentru USR. Nu mă deranjează că Ponta este pe afişele PRU (Imagine: Laszlo Mihaly/ Arhiva Mediafax Foto)

''Am înţeles că PNL strânge semnături pentru USR. Au început să ne spună din ce în ce mai mulţi oameni'', a afirmat preşedintele PSD la Antena 3.

Întrebat de ce PSD nu strânge semnături pentru PRU, Liviu Dragnea a spus afirmat că relaţia dintre PSD şi PRU este diferită de cea dintre PNL şi USR.

''Ei probabil sunt împreună, gândesc la fel, iubesc la fel, noi nu suntem în relaţia asta cu PRU'', a explicat Dragnea.

Întrebat dacă îl deranjează că Victor Ponta apare pe afişele PRU, Dragnea a afirmat că ''personal'' nu îl deranjează, dar speră să nu afecteze voturile pe care social-democraţii le vor obţine la alegerile din 11 decembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici