Locul Rovanei Plumb la conducerea PSD Dâmboviţa, luat de deputatul Corneliu Ştefan

Deputatul Corneliu Ştefan a fost ales, duminică, să conducă organizaţia PSD Dâmboviţa, fostul lider Rovana Plumb pierzându-şi astfel locul. „Munca de acum începe”, i-a transmis Marcel Ciolacu noului lider.

1541 afișări
Imaginea articolului Locul Rovanei Plumb la conducerea PSD Dâmboviţa, luat de deputatul Corneliu Ştefan

Locul Rovanei Plumb la conducerea PSD Dâmboviţa, luat de deputatul Corneliu Ştefan

Deputatul Corneliu Ştefan a reuşit să se impună în faţa contracandidatului său, europarlamentarul Rovana Plumb, cu câteva zeci de voturi.

„Munca de acum începe: Sunt ferm convins că se va lucra într-o echipă. De Titus (Corlăţean - n.r.) să ştiţi de pe acum că avem nevoie şi la centru, are multă treabă”, le-a spus celor prezenţi la conferinţa de alegeri liderul interimar Marcel Ciolacu.

Rovana Plumb le-a mulţumit colegilor, alături de care a trecut „prin bătălii puternice”, spunând că important este ca după aceste alegeri „să ieşim mai întăriţi, mai uniţi, în aşa fel încât să facem lucruri bune în continuare”.

La rândul său, deputatul Corneliu Ştefan a dat asigurări că „spiritul de echipă de mâine va funcţiona la cel mai înalt nivel”.

„A fost o competiţie istorică în judeţul Dâmboviţa, niciodată în 30 de ani nu a mai fost o bătălie pentru funcţia de preşedinte şi preşedinte executiv”, a adăugat noul preşedinte de la PSD Dâmboviţa.

Printre susţinătorii acestuia a fost şi vicepreşedintele Senatului, Titus Corlăţean, care de altfel a lansat mai multe atacuri la adresa Rovanei Plumb.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici