Mai mulţi lideri ai PSD îl creditează pe Dragnea drept succesor al lui Oprea – surse

Mai mulţi lideri ai PSD îl creditează pe coordonatorul politic al miniştrilor PSD, Liviu Dragnea, drept succesor al lui Gabriel Oprea în fruntea Ministerului Administraţiei şi Internelor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

27 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi lideri ai PSD îl creditează pe Dragnea drept succesor al lui Oprea – surse

Mai mulţi lideri ai PSD îl creditează pe Dragnea drept succesor al lui Oprea – surse (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, deşi în Biroul Permanent Naţional al PSD nu s-a discutat oficial numele noului ministru al Internelor, unii lideri l-au indicat pe Liviu Dragnea drept succesor al lui Oprea, în condiţiile în care contracandidatul în PSD al lui Oprea, Cătălin Voicu, a precizat că nu mai este interesat de funcţia de ministru.

De asemenea, PSD intenţionează să refacă şi numirile de secretari de stat la MAI, organizaţia PSD Bucureşti repropunându-l pentru unul dintre aceste posturi pe generalul Mincu Silvestru.

Pe de altă parte, unii dintre liderii social-democraţi au apreciat, luni, după Biroul Permanent Naţional care a votat retragerea sprijinului politic acordat lui Gabriel Oprea, că este posibil ca acesta să se îndrepte spre PDL.

De altfel, au mai arătat sursele citate, în timpul discuţiei din BPN pe marginea cazului Oprea, mai mulţi lideri au acuzat faptul că Oprea ar fi "omul lui Băsescu", "omul PDL-ului".

Conducerea PSD a decis cu o largă majoritate retragerea sprijinului politic ministrului de Interne Gabriel Oprea, urmând să facă o nouă propunere pentru acest post, a anunţat, luni, după şedinţa BPN, liderul partidului, Mircea Geoană, care a anunţat şi propunerea de excludere a lui Oprea din PSD.

Citeşte şi:

PSD retrage sprijinul politic ministrului Oprea

Năstase: Un test al lui Băsescu în relaţia cu PSD

Vanghelie: Vom propune un ministru care să reprezinte PSD

Ponta şi Sârbu s-au abţinut la retragerea sprijinului lui Oprea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici