Marcel Ciolacu anunţă când va fi desemnat candidatul PSD la alegerile prezidenţiale

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că partidul va organiza un congres pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale.
  • Congresul va fi la începutul lunii iulie.
  • PSD va avea candidat propriu, a mai spus Ciolacu.
Urmărește
335 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu anunţă când va fi desemnat candidatul PSD la alegerile prezidenţiale

Liderii social democraţi s-au reunit vineri în localitatea braşoveană Sâmbăta de Sus pentru a discuta strategia partidului pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare din toamnă. La finalul întâlnirii, social democraţii au susţinut o conferinţă de presă.

„La începutul lunii iulie, PSD va avea un congres de desemnare a candidatului”, a spus Marcel Ciolacu, referindu-se la alegerile pentru funcţia de preşedinte al României.

PSD va avea un candidat propriu, a mai spus Ciolacu fără a face nominalizări.

„Întodeauna sunt mai multe variante”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD a fost întrebat despre varianta susţinerii lui Mircea Geoană în cursa pentru Palatul Cotroceni.

„Varianta nu a fost discutată în interiorul partidului, nici eu personal nu am avut o discuţie de câţiva ani pe această temă”, a precizat Marcel Ciolacu.

Liberalii au respins varianta susţinerii unui candidat social democrat. Liderii liberali vor că PNL să aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
candidat,
psd,
congres

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici