Marcel Ciolacu, mesaj pentru Nicuşor Dan: să-şi dea demisia, scapă bucureştenii, scapă şi domnia sa

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut primarului Capitalei, Nicuşor Dan să demisioneze. Scapă bucureştenii, scapă şi domnia sa, a spus Ciolacu.
  • Reacţia a apărut după ce Dan a spus că ANPC este noua bâtă a PSD în Bucureşti deoarece încearcă să blocheze transportul în comun.
1284 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, mesaj pentru Nicuşor Dan: să-şi dea demisia, scapă bucureştenii, scapă şi domnia sa

Declaraţia a fost făcută marţi pe holurile Parlamentului.

„Să-şi dea demisia (Nicuşor Dan n.r.), scapă şi bucureştenii, scapă şi domnia sa... este depăşit total de atribuţii, nu vreau să intru în detalii”, a declarat Marcel Ciolacu.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor „e noua bâtă a PSD în Bucureşti”, a acuzat, luni, Nicuşor Dan.

„ANPC e noua bâtă a PSD în Bucureşti. Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reuşit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală. ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, şi asta se vede cu ochiul liber: închide locuri de joacă în parcuri, ameninţă cu închiderea de spitale şi pune în dificultate transportul public prin scoaterea din circulaţie a mai multor troleibuze şi tramvaie”, a scris pe Facebook Nicuşor Dan.

Inspectorii ANPC au retras, luni, din circulaţie, temporar, 80 de autobuze STB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici