Marcel Muia a câştigat alegerile cu 100% în Chevereşu Mare. Vasile Laba s-a impus la Bistriţa Bârgăului

Marcel Muia a câştigat alegerile din Chevereşu Mare. Primarul PSD a luat 100% din voturi în condiţiile în care a fost singurul candidat din localitatea din judeţul Timiş.

Urmărește
9123 afișări
Imaginea articolului Marcel Muia a câştigat alegerile cu 100% în Chevereşu Mare. Vasile Laba s-a impus la Bistriţa Bârgăului

Marcel Muia a câştigat alegerile cu 100% în Chevereşu Mare. Muia este primar din 2000 în localitate

Marcel Muia a obţinut un nou mandat. Muia ce este primar din 2000 în comuna din Timiş a obţinut 876 de voturi din 876 exprimate. Muia nu a avut adversar în alegeri. Iniţial el a avut un contracandidat de la AUR, care a fost însă scos din cursă de BEJ în urma unei contestaţii privind semnăturile de susţinere.
 
Cazul Marcel Muia nu este unul singular în judeţ. Şi primarii timişeni din Birda (Marius Stoian), Giera (Radu Vicol), Pietroasa (Virgiliu Ciocea), Secaş (Simion Pop) şi Valcani (Nicolae Ioan Pop) au candidat singuri.
 
Şi Vasile Laba s-a impus în alegeri în localitatea Bistriţa Bârgăului cu peste 60%. Laba este primar în localitate din 2004.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici