Marko: Consultările iniţiate de preşedintele Băsescu sunt importante, vom fi acolo

Preşedintele UDMR, vicepremierul Marko Bela, a adeclarat, joi, pentru MEDIAFAX, că reprezentanţii Uniunii vor participa la consultările iniţiate de preşedintele Traian Băsescu, liderul UDMR calificând drept "utile" astfel de discuţii.

55 afișări
Imaginea articolului Marko: Consultările iniţiate de preşedintele Băsescu sunt importante, vom fi acolo

Marko: Consultările iniţiate de preşedintele Băsescu sunt importante, vom fi acolo (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

El a arătat că subiectele de discuţie propuse de şeful statului, respectiv aderarea la spaţiul Schengen, priorităţile legislative pentru finalul anului 2010 şi perspectivele sociale şi economice în anul 2011 sunt "importante".

"Sunt subiecte importante, deci are rost să discutăm despre ele. Vom fi acolo", a arătat Marko Bela.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat partidele parlamentare la consultări, luni, la ora 15.00, fiind propuse ca teme de discuţie perspectivele economice şi sociale pe următorii doi ani, aderarea la Spaţiul Schengen şi priorităţile legislative ale sfârşitului acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici