Meleşcanu, întrebat din nou dacă Băsescu a cerut listă cu ofiţerii acoperiţi: Nu a fost nicio cerere

Directorul SIE, Teodor Meleşcanu, a fost întrebat din nou vineri dacă preşedintele Băsescu a solicitat punctual sau o listă mai lungă cu ofiţerii acoperiţi, el răspunzând: ”Nu a fost niciun fel de cerere, v-am spus că e o discuţie”.

147 afișări
Imaginea articolului Meleşcanu, întrebat din nou dacă Băsescu a cerut listă cu ofiţerii acoperiţi: Nu a fost nicio cerere

Meleşcanu, întrebat din nou dacă Băsescu a cerut listă cu ofiţerii acoperiţi: Nu a fost nicio cerere (Imagine: Captura Video)

Întrebat dacă preşedinte Băsescu a cerut ”punctual sau o listă mai largă” cu ofiţerii acoperiţi, Meleşcanu a răspuns: ”Nu a fost niciun fel de cerere, v-am spus că e o discuţie”.

”Măi copii, v-am spus tot ce se putea spune, aţi avut in extenso, nu pot să vă fac emisiunile eu, acum. O să vin mai târziu”, a completat Meleşcanu, la insistenţele jurnaliştilor, el precizând că nu doreşte să mai facă declaraţii pe această temă.

Anterior, Teodor Meleşcanu fusese întrebat dacă preşedintele Băsescu a cerut o listă a foştilor ofiţeri acoperiţi, el răspunzând că ”au fost diverse discuţii legate de această temă” şi că a înţeles că preşedintele e preocupat în legătură cu atribuţiile pe care le are la numirile de membri în Guvern.

Întrebat dacă şeful statului a cerut o listă cu ofiţerii acoperiţi, Teodor Meleşcanu a răspuns: ”Au fost diverse discuţii legate de această temă. Am înţeles că este o preocupare a preşedintelui în legătură cu obligaţiile pe care le are în privinţa numirii de miniştri şi membri ai Guvernului, de a-şi da o părere, de a putea să îi refuze”.

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că preşedintele a cerut, iar SIE nu a răspuns, Meleşcanu a precizat: ”Nu, a fost o discuţie”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici