Mesajul de Paşte al premierului Florin Cîţu: Eforturile individuale şi comune îşi arată zi de zi beneficiile

Renunţările de până acum au dat şi dau în continuare roade, spune premierul Florin Cîţu în mesajul său de Paşte: „Întâmpinăm Sfintele Paşti anul acesta cu încrederea că vom depăşi cu bine perioada dificilă pe care o traversăm şi vom reveni cât mai repede la normalitate”.

304 afișări
Imaginea articolului Mesajul de Paşte al premierului Florin Cîţu: Eforturile individuale şi comune îşi arată zi de zi beneficiile

Mesajul de Paşte al premierului Florin Cîţu: Eforturile individuale şi comune îşi arată zi de zi beneficiile

Eforturile individuale şi comune îşi arată zi de zi beneficiile pentru sănătate, viaţă socială şi economică, iar renunţările de până acum au dat şi dau în continuare roade, transmite prim-ministrul.

„Iubirea faţă de aproapele nostru, manifestată ca solidaritate şi responsabilitate, a făcut ca personalul medical să reuşească să salveze vieţi şi să aline suferinţe, iar lucrătorii din domenii importante pentru cetăţeni să desfăşoare activitatea în condiţii de siguranţă şi să-şi îndeplinească misiunea mai departe, atunci când pandemia părea de neoprit. Mulţumesc tuturor românilor care, de peste un an, dovedesc responsabilitate şi fac eforturi să se adapteze noilor realităţi! În acest demers, care a fost uneori foarte greu, trebuie să fim împreună, pentru binele nostru comun”, scrie Cîţu.

Premierul adaugă că depinde doar de noi să continuăm lupta pentru sănătate şi echilibru şi este vital să menţinem rigorile necesare unui trai în siguranţă şi să ne vaccinăm pentru a ne da şansa unul altuia la o viaţă cât mai aproape de normalitate: „Am convingerea că, alături de cei dragi, vom găsi în continuare surse de motivaţie şi de perseverenţă pentru a trece cu bine acest exerciţiu de răbdare şi a dovedi că tradiţiile creştine şi măsurile de protecţie împotriva COVID-19 pot fi respectate în egală măsură. Credincioşilor care celebrează Sărbătorile de Paşti le doresc sănătate, armonie, iar speranţa să ne lumineze gândurile, în timp ce privim spre cel de lângă noi şi, împreună, spre viitor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici