Mihai Răzvan Ungureanu: Forţa Civică propune o lege pentru despăgubirea celor furaţi de regimul comunist

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a anunţat, joi seară, la Constanţa, că formaţiunea politică pe care o conduce a propus o lege pentru despăgubirea celor care au fost furaţi de regimul comunist, susţinând că sunt oameni care aşteaptă această reparaţie morală de 23 de ani.

363 afișări
Imaginea articolului Mihai Răzvan Ungureanu: Forţa Civică propune o lege pentru despăgubirea celor furaţi de regimul comunist

Mihai Răzvan Ungureanu: Forţa Civică propune o lege pentru despăgubirea celor furaţi de regimul comunist (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

"Până zilele trecute auzeam: «Voi ce faceţi acolo, sunteţi mici, nici nu vă auziţi». Aşa de mici suntem încât zilele trecute partidul nostru a fost cel care a propus pentru prima dată o lege corectă de despăgubire a celor care au fost furaţi de regimul comunist. Aceasta este menirea noastră, să dăm înapoi ceea ce omul merită şi sunt sute de mii de oamenii, unii la o vârstă foarte înaintată, care aşteaptă această reparaţie de 23 de ani", a declarat, joi, MiMihai Răzvan Ungureanula Constanţa.

Ungureanu consideră că politicienii din România ultimilor 23 de ani şi-au bătut joc pentru că nu au dat dreptul celor care li se cuvine acest lucru.

"Şi-au bătut joc marii oameni politici din România 23 de ani de zile, nedând dreptul celui care i se cuvine, după ce a fost furat, tâlhărit sau chiar omorât de regimul comunist", a mai declarat Ungureanu.

Acesta a participat, joi seară, la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii Partidului Forţa Civică, eveniment care a avut loc la Casa de Cultură din Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici