Mihai Tudose, ŞTERS de pe placa de la intrarea în sediul PSD, la doar 24 de ore de la demisie

Numele deputatului Mihai Tudose a fost şters, joi, de pe placa de la intrarea în sediul PSD Brăila, la doar o zi după ce fostul premier şi-a anunţat demisia din partid ş înscrierea în Pro România.

2604 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose, ŞTERS de pe placa de la intrarea în sediul PSD, la doar 24 de ore de la demisie

Mihai Tudose, ŞTERS de pe placa de la intrarea în sediul PSD Brăila, la doar 24 de ore de la demisie

Un brăilean a surprins momentul în care o femeie căţărată pe o scară şterge numele lui Mihai Tudose de pe placa amplasată la intrarea în clădirea unde funcţionează PSD din Brăila. Fotografia a fost postată pe facebook.

Numele lui Mihai Tudose, care a fost şi preşedinte al organizaţiei Brăila până miercuri, când a demisionat, a fost acoperit cu o cariocă roşie astfel încât să nu mai fie văzut de trecători.

În urma „operaţiunii”, pe placa roşie au mai rămas doar două nume: al senatorului Ion Rotaru şi al deputatului Nicu Niţă.

Aceasta nu este prima modificare a panourilor de metal de la intrarea în sediul PSD. Anul trecut, deputatul Emilia Meiroşu a demisionat din PSD şi s-a alăturat lui Victor Ponta în partidul Pro România, numele lui fiind, de asemenea, şters.

Fostul premier Mihai Tudose a anunţat marţi că se înscrie în PRO România, afirmând că a constatat cu tristeţe că o parte din actuala echipă de conducere a PSD a înlocuit agenda publică cu agende personale.

”Rămân în continuare în politică, adeptul valorilor democratice de stânga, devotat Brăilei şi României. Mă voi alătura unei echipe cu care împărtăşesc aceleaşi valori, echipei PRO România şi voi rămâne omul, brăileanul şi românul pe care îl ştiţi. (...) Acum 27 de ani am intrat în politică din dorinţa de a face ceva pentru Brăila şi pentru România. 27 de ani am fost membru PSD şi nu am precupeţit niciun efort pentru a face bine oamenilor, pentru a onora încrederea celor ce m-au votat. Chiar şi în cele mai grele momente prin care a trecut PSD am avut speranţa că lucrurile se vor îndrepta. Astăzi, această speranţă a dispărut după ce în ultimul an am constatat cu tristeţe că o parte din actuala echipă de conducere a partidului a înlocuit agenda publică cu agende personale, că orice încercare de dialog şi dezbatere internă a problemelor reale ale României nu este luată în seamă”, a scris pe Facebook Mihai Tudose.

El susţine că orice încercare de democratizare a deciziilor politice din PSD este sortită eşecului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici