Mihaiu: "A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru tăblierul de pod de la pasajul Doamna Ghica"

A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru producţia tăblierului de pod de la pasajul Doamna Ghica, anunţă primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu. Valoarea contractului este de 21,8 milioane lei, iar termenul pentru livrare este şapte luni şi jumătate de la semnarea contractului.

1040 afișări
Imaginea articolului Mihaiu: "A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru tăblierul de pod de la pasajul Doamna Ghica"

Mihaiu: A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru tăblierul de pod de la pasajul Doamna Ghica

„Veste bună pentru Sectorul 2: A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru tăblierul de pod de la pasajul Doamna Ghica”, anunţă primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu.

El precizează că valoarea contractului este de 21,8 milioane lei, iar termenul pentru livrare este şapte luni şi jumătate de la semnarea contractului.

„După două licitaţii eşuate pentru acest element crucial al proiectului, mă bucur să pot anunţa acest pas important în dezvoltarea Sectorului 2. Este un progres care ne pune în linie dreaptă către finalizarea pasajului Doamna Ghica anul acesta. Oricum intersecţia Doamna Ghica era una dintre cele mai aglomerate din Sectorul 2 şi din Bucureşti, în general. Ştiu că aglomeraţia doar a crescut odată ce lucrările se blocaseră. În sfârşit însă suntem pe direcţia cea bună pentru a degreva traficul în acest punct”, conchide Mihaiu.

Pasajul Doamna Ghica va permite realizarea legăturii între zonele de nord şi de sud ale oraşului şi va asigura continuitatea traficului pe strada Doamna Ghica, peste şoseaua Colentina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici