Mihnea Constantinescu revine la Palatul Victoria, ca şi consilier al lui Ponta

Diplomatul Mihnea Constantinescu, fost director de cabinet al premierilor Adrian Năstase (PSD) şi Călin Popescu Tăriceanu (PNL), a fost numit de premierul Victor Ponta în postul de consilier de stat.

1591 afișări
Imaginea articolului Mihnea Constantinescu revine la Palatul Victoria, ca şi consilier al lui Ponta

Mihnea Constantinescu revine la Palatul Victoria, ca şi consilier al lui Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Medaifax Foto)

El îşi va desfăşura activitatea în aparatul propriu de lucru al primului-ministru.

Tot ca şi consilier de stat al premierului a fost numit Sorin Encuţescu, secretar de stat în Ministerul Apărării în Guvernul Năstase.

Diplomat de carieră cu mare experienţă, Mihnea Constantinescu a lucrat ca director de cabinet al premierilor Adrian Năstase şi Călin Popescu Tăriceanu.

În 2004, el a fost detaşat de la Ministerul de Externe la Palatul Victoria, în funcţiile de director de cabinet şi de consilier diplomatic al premierului Năstase, pe care le-a ocupat pînă la sfîrşitul acelui an, cînd s-a întors în Ministerul de Externe.

La scurt timp însă, Constantinescu a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului Tăriceanu în martie 2005, fiind eliberat din funcţie în decembrie 2008.

Şi în acel caz, Mihnea Constantinescu a fost detaşat la Palatul Victoria, el păstrîndu-şi statutul de diplomat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici