Min. Economiei, mesaj către preşedintele CJ Mehedinţi: Îţi baţi joc de oameni? Vrei să îi ucizi?

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, îl acuză pe preşedintele CJ Mehedinţi, Aladin Georgescu, că l-a numit în fruntea spitalului judeţean pe Cătălin Tutilescu, şeful Gărzii de Mediu a judeţului. Popescu îl întreabă pe Georgescu: „Aladine, chiar îţi baţi joc de mehedinţeni?! Vrei să îi ucizi?”.

883 afișări
Imaginea articolului Min. Economiei, mesaj către preşedintele CJ Mehedinţi: Îţi baţi joc de oameni? Vrei să îi ucizi?

Min. Economiei, mesaj către preşedintele CJ Mehedinţi: Îţi baţi joc de oameni? Vrei să îi ucizi?

„Aladine, chiar îţi baţi joc de mehedinţeni!?! Vrei să îi ucizi?!? Preşedintele CJ Mehedinţi Aladin Georgescu nu e prieten cu legea! Crede din nou că Spitalul Judeţean este terenul lui de joacă, deşi suntem în plină criză epidemiologică! Nu pune sănătatea mehedinţenilor pe primul loc, ci se gândeşte doar la interesele lui electorale! Şi totodată nu pot să nu mă întreb: de unde să ştie cineva care conduce Garda de Mediu cum să fie managerul spitalului, mai ales acum în perioadă de criză sanitară?!? Aladine, chiar îţi baţi joc aşa, pe faţă, de toată lumea?!?”, scrie pe Facebook Virgil Popescu, ministru al Economiei şi deputat de Mehedinţi.

El îl acuză pe Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, că încalcă „cu bună ştiinţă” un ordin dat de ministrul Sănătăţii prin care l-a numit manager pe dr. Victor Maliborschi, pe perioada stării de alertă.

„Prin această numirea controversată preşedintele PSD Mehedinţi Aladin Georgescu sfidează din nou legea şi pune, la propriu, în pericol vieţile mehedinţenilor! Lucrurile nu vor rămâne aşa! Voi solicita ministrului Sănătăţii implicare pentru a pune lucrurile la punct întrucât acţiunile preşedintelui CJ Mehedinţi pun în pericol sănătatea mehedinţenilor şi situaţia nu poate rămâne aşa. Dacă va fi cazul voi pune acest subiect pe masa Guvernului, pentru că lucrurile au mers prea departe. Oare ce lucru trebuie protejat, cu disperare, la Spitalul Judeţean?”, conchide Popescu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici