Ministerul Dezvoltării aprobă 123 de noi proiecte finanţate prin PNRR

Ministerul Dezvoltării finanţează 123 noi investiţii, în 111 de localităţi din România, prin PNRR, anunţă ministrul dezvoltării, Cseke Attila. Proiectele au o valoare totală de peste 352 milioane de lei.

702 afișări
Imaginea articolului Ministerul Dezvoltării aprobă 123 de noi proiecte finanţate prin PNRR

Ministerul Dezvoltării aprobă 123 de noi proiecte finanţate prin PNRR

Ministerul Dezvoltării finanţează 123 noi investiţii, în 111 de localităţi din România, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) – anunţă ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

Proiectele, în valoare totală de 352.318.738,65 de lei, au fost depuse în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componentele Valul Renovării şi Fondul Local din PNRR.

„Astfel, pentru Valul Renovării, au fost aprobate 17 noi proiecte, în valoare totală de 111.358.195,71 lei, depuse de 14 autorităţi locale pentru lucrări de eficientizare energetică şi asigurarea siguranţei seismice şi la incendiu a unor instituţii publice şi clădiri rezidenţiale multifamiliale. Pentru Fondul Local, au fost aprobate 106 de noi proiecte, în valoare totală de 240.960.542,94 lei, depuse de 97 de autorităţi locale, pentru proiecte care vizează reabilitarea şi eficientizarea energetică a unor instituţii publice”, potrivit comunicatului de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici