Miniştrii Mediului, Dezvoltării şi Finanţelor, călătorie cu un microbuz electric prin Bucureşti

  • Miniştrii Mediului, Dezvoltării şi Finanţelor, Tanczos Barna, Cseke Attila şi Adrian Câciu s-au întors de la şedinţa de Guvern cu un microbuz electric.
  • „Nu doar astăzi, dar în fiecare zi mă deplasez doar cu maşină electrică în Bucureşti”, afirmă ministrul Mediului.
337 afișări
Imaginea articolului Miniştrii Mediului, Dezvoltării şi Finanţelor, călătorie cu un microbuz electric prin Bucureşti

Sursa foto: Facebook/Tanczos Barna

„Astăzi (joi - n.r.) ne-am întors cu Cseke Attila şi Adrian Câciu de la şedinţa de Guvern cu una dintre maşinile finaliste ale concursului Best Electric Car România 2023. Apropo, nu doar astăzi, dar în fiecare zi mă deplasez doar cu maşină electrică în Bucureşti”, scrie pe Facebook Tanczos Barna.

El anunţă că în acest an va fi lansat un program şi pentru microbuze electrice.

„Viitorul aparţine transportului verde, astfel că susţinem achiziţia de maşini electrice prin Rabla Plus, iar anul acesta vom lansa un program şi pentru microbuze electrice şi încurajăm transportul în comun, mersul pe bicicletă sau pe jos, nu doar în VinereaVerde. Guvernul, UDMR are ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru maşini electrice: asta facem la Ministerul Dezvoltării şi la MMAP”, încheie ministrul Mediului.

El a postat şi câteva fotografii în care cei trei miniştri apar într-un microbuz electric.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici