Ministrul Turismului anunţă că pe 1 mai va fi aglomeraţie pe litoral

Ministrul Turismului, Daniel Cadariu, anunţă că românii sunt interesaţi de ofertele turistice de pe litoralul românesc lansate pentru 1 mai.

143 afișări
Imaginea articolului Ministrul Turismului anunţă că pe 1 mai va fi aglomeraţie pe litoral

Ministrul Turismului anunţă că pe 1 mai va fi aglomeraţie pe litoral

Ministrul Daniel Cadariu a dezvăluit faptul că pe 1 mai vor fi deschise peste 100 de hoteluri de pe litoral. Cele mai multe locuri sunt rezervate, a adăugat ministrul.

„Este un grad de rezervare de 80% şi ceva mai mare în Costineşti, lucrurile stau bine”, a declarat ministrul Turismului.

Plajele sunt pregătite pentru turişti, susţine ministrul Turismului.

„Cei de la Apele Române şi-au făcut treaba, au curăţat plajele şi le-au predat operatorilor economici”, a precizat ministrul Cadariu.

1 mai reprezintă deschiderea sezonului estival.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici