Mircea Geoană face o vizită de lucru la Washington şi Boston, în perioada 3 - 12 februarie

Senatorul PSD Mircea Geoană face o vizită de lucru la Washington şi Boston, în perioada 3 - 12 februarie, urmând să participe la a 61-a ediţie a National Prayer Breakfast, eveniment care adună atât oficiali americani în frunte cu preşedintele Barack Obama, dar şi reprezentanţi din peste 140 de state

127 afișări
Imaginea articolului Mircea Geoană face o vizită de lucru la Washington şi Boston, în perioada 3 - 12 februarie

Mircea Geoana (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Conform unui comunicat remis luni agenţiei MEDIAFAX, totodată, Mircea Geoană avea o serie de întrevederi cu oficiali ai Administraţiei Obama şi ai Congresului şi va susţine o prelegere la prestigioasa Harvard University.

Efectele asupra regiunii şi, implicit, asupra României în contextul evoluţiilor din Ucraina, drumul pro-european al Republicii Moldova, Noul Drum al Mătăsii şi cum poate beneficia România de pe urma viitorului acord de liber-schimb între Uniunea Europeană, pe de o parte, şi Statele Unite şi Canada, pe de cealaltă parte, Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP), şi stadiul extinderii programului Visa Waiver prin includerea României şi Poloniei sunt principatele teme aflate pe agenda întâlnirilor pe care Mircea Geoană le va avea la Washington, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici