MITINGUL USL în imagini - GALERIE FOTO

USL îşi lansează astăzi candidaţii pe Arena Naţională, în prezenţa liderilor Uniunii, Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin, organizatorii estimând participarea a peste 60.000 de persoane.

2642 afișări
Imaginea articolului MITINGUL USL în imagini - GALERIE FOTO

MITINGUL USL în imagini (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Pentru acest eveniment, USL s-a pregătit îndelung, amenajând o scenă de circa doi metri înălţime, care a fost acoperită integral de o copertină de culoare albă şi pe care au fost inscripţionate sigla USL şi sloganul "2012 Anul Victoriei", scris atât cu roşu, cât şi cu albastru.

GALERIE FOTO

Lucrările de placare, montare a scenei, aşezare a gardurilor şi a meselor au fost coordonate direct de social-democratul Liviu Dragnea şi de liberalul Relu Fenechiu.

Tot de coordonare s-a ocupat şi Bogdan Teodorescu, specialistul în comunicare al USL, acesta stabilind modul de organizare a scenei, astfel încât să existe dinamică pe scenă.

Accesul pe stadion s-a făcut în baza insignelor cu "Organizator VIP", "Organizator", "Presă", "Invitat", "Prim Ajutor".

Accesul participanţilor în incinta stadionului a fost permis începând cu ora 15.00. Câteva sute de persoane, care aşteptau la principalele intrări în stadion, au descins, sub atenta supraveghere a angajaţilor BGS, pentru a-şi căuta locul, rândul şi zona de tribună înscrise pe biletul primit de la organizatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici