Mitrea : Avem noroc că PDL l-a nominalizat pe Stolojan, nu puteau găsi o soluţie mai "tâmpită"

Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat, sâmbătă, la Mamaia, la şcoala politică a TSD, că PSD are noroc că PDL l-a nominalizat pentru funcţia de premier pe Theodor Stolojan.

21 afișări
Imaginea articolului Mitrea : Avem noroc că PDL l-a nominalizat pe Stolojan, nu puteau găsi o soluţie mai "tâmpită"

Mitrea : Avem noroc că PDL l-a nominalizat pe Stolojan, nu puteau găsi o soluţie mai "tâmpită" (Imagine: Mediafax Foto)

Mitrea a spus că, dincolo de eforturile de organizare şi de comunicare pe care le depun partidele pentru a câştiga alegerile, au nevoie şi de o doză de noroc.

"Văd că deocamdată avem noroc, pentru că cei de la PDL l-au nominalizat pe Theodor Stolojan, nu cred că puteau găsi o soluţie mai tâmpită. (...) Stolojan a fost singurul premier care s-a privatizat în funcţie, când şi-a vândut hotelul (Premier – n.r.)", a afirmat el.

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a fost anunţat oficial, vineri, la Conferinţa Naţională a partidului, drept propunerea de premier a PDL.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici