Mitrea: Dacă Vanghelie şi Hrebenciuc sunt simboluri PSD, mă bucur că Geoană nu mă consideră la fel

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că dacă în contextul actual Viorel Hrebenciuc şi Marian Vanghelie au ajuns simboluri ale PSD, se bucură că nu este considerat şi el de liderul partidului, Mircea Geoană, un simbol al formaţiunii pentru electoratul social-democraţilor.

22 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Dacă Vanghelie şi Hrebenciuc sunt simboluri PSD, mă bucur că Geoană nu mă consideră la fel

Senatorul PSD Miron Mitrea (Imagine: Mediafax Foto)

Mitrea a spus că se bucură că nu este considera de Mircea Geoană un simbol al electoratului PSD în condiţiile în care Viorel Hrebenciuc şi Marian Vanghelie au ajuns simboluri ale partidului.

"Bine că sunt Viorel Hrebenciuc şi Marian Vanghelie simbolurile PSD. Dacă acum Marian Vanghelie a ajuns simbolul PSD, că este peste tot în afişe şi îl vede tot Bucureştiul, atunci chiar mă bucur că nu sunt şi eu simbolul PSD", a afirmat fostul secretar general al PSD.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, declarase, marţi seara, că Mitrea trece printr-o "perioadă de dizgraţie" şi că acesta, deşi a fost util pentru partid, nu a reprezentat "un simbol" pentru electoratul PSD, nici "o locomotivă" pentru partid. El a arătat că Mitrea a fost un om util pentru PSD, dar că nu a reprezentat un simbol pentru electoratul PSD şi nici o locomotivă pentru partid, având o relevanţă electorală redusă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici