Mitropolitul romano-catolic Ioan Robu a fost decorat de Iohannis cu Ordinul Naţional „Steaua României”

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretul de decorare a Arhiepiscopului romano-catolic de Bucureşti, Înaltpreasfinţitul Mitropolit Ioan Robu, ”în semn de înaltă apreciere pentru excepţionala sa activitate pastorală şi socială”, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

778 afișări
Imaginea articolului Mitropolitul romano-catolic Ioan Robu a fost decorat de Iohannis cu Ordinul Naţional „Steaua României”

Mitropolitul romano-catolic Ioan Robu a fost decorat de Iohannis cu Ordinul Naţional „Steaua României”

Înaltpreasfinţitul Mitropolit Ioan Robu, Arhiepiscop romano-catolic de Bucureşti, a fost decorat de Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler.

„În semn de înaltă apreciere pentru excepţionala sa activitate pastorală şi socială, implicându-se în numeroase proiecte destinate societăţii româneşti, întreţinând o viaţă culturală bogată în jurul Bisericii şi contribuind la dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor dintre România şi Sfântul Scaun, Preşedintele României a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler Înaltpreasfinţitului Mitropolit Ioan Robu, Arhiepiscop romano-catolic de Bucureşti”, potrivit sursei menţionate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici