Modificarea Legii ANI nu a întrunit voturile necesare aprobării unei legi organice

Proiectul de modificare a Legii ANI nu a întrunit, miercuri, numărul necesar de voturi, 167, pentru a fi adoptată, având în vedere că este o lege organică, fiind exprimate 151 de voturi "pentru", două "împotrivă" şi 49 de abţineri.

89 afișări
Imaginea articolului Modificarea Legii ANI nu a întrunit voturile necesare aprobării unei legi organice

Modificarea Legii ANI nu a întrunit voturile necesare aprobării unei legi organice (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Proiectul de lege privind consolidarea integrităţii în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice, iniţiat de Guvern, nu a întrunit, la Camera Deputaţilor, numărul de voturi necesar pentru o lege organică.

În favoarea proiectului au votat doar 151 de deputaţi, în timp ce doi au fost împotrivă, iar 49 s-au abţinut.

Acest lucru s-a întâmplat după ce deputaţii au aşteptat câteva ore raportul Comisiei juridice la proiectul de lege. Dezbaterea din plen, programată iniţial pentru ora 12.00, a început după ora 16.00.

Liderii grupurilor parlamentare au anunţat că vor vota proiectul de lege, unii deputaţi fiind nemulţumiţi doar de faptul că nu primiseră raportul comisie juridice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici