Motivul pentru care Donald Trump a luat decizia de a nu ATACA Iranul: ”Eram pregătiţi să ripostăm noaptea trecută”

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a declarat, vineri, că pregătise un atac asupra Iranului, dar l-a anulat în ultimul moment, pentru a evita producerea de victime.

1020 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care Donald Trump a luat decizia de a nu ATACA Iranul: ”Eram pregătiţi să ripostăm noaptea trecută”

Donald Trump afirmă că a evitat un atac asupra Iranului pentru a evita producerea de victime

"Luni, au doborât o dronă care zbura deasupra apelor internaţionale. Eram pregătiţi să ripostăm noaptea trecută asupra a trei poziţii, dar am întrebat câţi oameni vor muri. Un general mi-a răspuns că 150 de oameni. Cu zece minute înainte de eventualul atac, l-am oprit, nu era proporţionat ca ripostă la doborârea unei drone fără echipaj", a transmis Donald Trump prin Twitter.

"Nu mă grăbesc, armata noastră este reconstruită, este nouă, pregătită să fie mobilizată, este, de departe, cea mai bună din lume. Sancţiunile au efecte serioase şi au fost adăugate altele aseară", a precizat Donald Trump.

"Iranul nu poate obţine niciodată arme nucleare, nici împotriva SUA, nici împotriva lumii!", a subliniat Donald Trump.

Taguri:
sua,
iran,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici