Năstase: Nu cred că până la prezidenţiale se vor rezolva lucrurile între PSD şi PDL

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, luni, înaintea BPN, că orice soluţie de ieşire din coaliţia guvernamentală este complicată, având costuri atât ca imagine, cât şi din punctul de vedere al guvernării.

10 afișări
Imaginea articolului Năstase: Nu cred că până la prezidenţiale se vor rezolva lucrurile între PSD şi PDL

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Năstase a spus că era limpede încă de la momentul realizării coaliţiei dintre PSD şi PDL că va fi greu de găsit o soluţie de ieşire din coaliţie, întrucât lucrurile sunt complicate şi din punctul de vedere al imaginii publice, şi al guvernării.

"Situaţia este complicată, nu cred că până la alegerile prezidenţiale lucrurile se vor rezolva", a afirmat el, întrebat cum vede viitorul coaliţiei PDL-PSD.

Năstase a spus că relaţia dintre cele două formaţiuni este complicată din cauza alegerilor prezidenţiale, care vor poziţiona PSD şi PDL ca tabere adverse.

"Sunt două maşinării care trebuie să funcţioneze împreună la guvernare, dar separat în alegerile prezidenţiale. Este clar că aceste tensiuni, aceste divergenţe trebuie să asigure minime condiţii de guvernare, dar şi o diferenţiere a punctelor de vedere, pentru a justifica o competiţie la prezidenţiale", a mai afirmat deputatul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici