Năstase: Nu ştiu dacă o întâlnire la sediul unei firme e mai rea decât o întâlnire la Golden Blitz

Fostul premier, Adrian Năstase, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, comentând declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, potrivit căruia România nu trebuie lăsată pe mâna "Alianţei de la Grivco", că nu ştie dacă o întâlnire la sediul unei firme e mai rea decât o întâlnire la Golden Blitz.

15 afișări
Imaginea articolului Năstase: Nu ştiu dacă o întâlnire la sediul unei firme e mai rea decât o întâlnire la Golden Blitz

Năstase: Nu ştiu dacă o întâlnire la sediul unei firme e mai rea decât o întâlnire la Golden Blitz (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Faptul că a avut loc o întâlnire la sediul unei firme - nu ştiu dacă cumva este mai rău decât o întâlnire la Golden Blitz. Oricum, sper ca de data aceasta românii să fie mai vigilenţi şi să înţeleagă ce ar însemna încă cinci ani cu Traian Băsescu", a spus Năstase.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat pentru funcţia supremă în stat, că România nu trebuie lăsată pe mâinile "alianţei de la Grivco", el precizând România nu este a lui Iliescu, Hrebenciuc, Geoană, Bella, Voiculescu sau Vântu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici