Năstase spune că Geoană i-a propus, miercuri, să participe la unele proiecte ale PSD

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a avut, miercuri dimineaţă, o întâlnire cu fostul lider social-democrat Adrian Năstase, propunându-i acestuia să participe la unele proiecte care vor fi decise în şedinţa Comitetului Executiv, a precizat fostul premier.

1 afișare
Imaginea articolului Năstase spune că Geoană i-a propus, miercuri, să participe la unele proiecte ale PSD

Năstase spune că Geoană i-a propus, miercuri, să participe la unele proiecte ale PSD

"Am avut o discuţie cu Mircea Geoană, de dimineaţă (miercuri dimineaţă - n.r.), şi am stabilit, ceea ce era şi normal până la urmă, ca la Consiliul Naţional, dacă vor fi candidaţi, inclusiv eu, lucrurile să se desfăşoare conform Statutului, într-un mod care să nu presupună dificultăţi sau tensiuni. E important să nu dăm impresia că vrem să împărţim partidul", a declarat Năstase.

"Pe de altă parte, vor fi câteva structuri care se vor decide azi (miercuri, în Comitetul Executiv Naţional - n.r.), şi domnul Geoană m-a întrebat dacă aş fi de acord să particip la unele dintre proiectele care vor porni azi", a adăugat Năstase.

Întrebat despre ce proiecte şi structuri este vorba, Năstase a arătat că Mircea Geoană este cel care va trebui să le anunţe, în măsura în care acestea vor fi convenite în şedinţa Comitetului Executiv Naţional de miercuri. Năstase a mai spus că, "probabil", va candida la Consiliul Naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici