Negoiţă: Guvernul e în derivă şi loveşte în categoriile sociale defavorizate

Purtătorul de cuvânt al PDL, Liviu Negoiţă, a declarat, joi, că Guvernul este în derivă şi loveşte în categoriile sociale defavorizate, atacând la Curtea Constituţională iniţiativa legislativă privind majorarea pensiilor pentru grupele I şi II de muncă.

19 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Guvernul e în derivă şi loveşte în categoriile sociale defavorizate

Negoiţă: Guvernul e în derivă şi loveşte în categoriile sociale defavorizate (Imagine: Mediafax Foto)

"Guvernul este în derivă şi încearcă să lovească într-o categore socială defavorizată. Este un guvern incapabil să administreze actul de guvernare, este poate cel mai slab guvern, supus şantajului, care azi iese şi dă un mesaj de panică, pentru că nu mai poate face faţă cheltuielilor de la bugetul de stat", a acuzat Liviu Negoiţă.

Vicepreşedintele PDL a susţinut că motivele sesizării înainte de premier la Curtea Constituţională asupra iniţiativei legislative privind majorarea pensiilor pentru grupele I şi II de muncă sunt "puerile" şi nu rezistă la o analiză temeinică.

Negoiţă a spus că sursa de finanţare a acestei legi este chiar bugetul de stat, dar că PNL şi PSD au iniţiat, "în bună înţelegere", mai multe acte normative fără a preciza sursa de finanţare.

Guvernul a sesizat Curtea Constituţională în cazul iniţiativei legislative privind majorarea pensiilor pentru grupele I şi II de muncă, motivând că nu au fost prevăzute fondurile necesare şi sunt prevăzute elemente discriminatorii, a declarat, joi, şeful SGG, Gabriel Berca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici