Victor Negrescu a contactat fiecare eurodeputat pro-european care a votat împotriva rezoluţiei Schengen

Europarlamentarul Victor Negrescu a contactat imediat după vot fiecare eurodeputat pro-european care s-a abţinut sau a votat împotriva rezoluţiei aprobată ieri de Parlamentul European.

13004 afișări
Imaginea articolului Victor Negrescu a contactat fiecare eurodeputat pro-european care a votat împotriva rezoluţiei Schengen

Victor Negrescu a contactat fiecare eurodeputat pro-european care a votat împotriva rezoluţiei Schengen

Victor Negrescu a cerut tuturor eurodeputaţilor români să fie la fel de implicaţi pentru ca, pe data de 8 decembrie, votul în cadrul Consiliului UE să fie unul favorabil ţării noastre.

„Am aprobat în Parlamentul European rezoluţia privind aderarea României la spaţiul Schengen, demers pe care l-am iniţiat cu sprijinul colegilor din legislativul european şi al grupului social-democrat. Votul favorabil a 547 de europarlamentari din cei 639 prezenţi demonstrează sprijinul real de care beneficiază România. Din păcate, au existat şi voci împotriva ţării noastre, mai ales din partea grupurilor extremiste, dar şi din partea unor eurodeputaţi din partidele pro-europene PPE, Renew sau Verzi. 49 de voturi împotrivă şi 43 de abţineri. Singurul grup politic care a votat în unanimitate pentru aderarea României la spaţiul Schengen este grupul social-democrat”, a explicat eurodeputatul social-democrat.

El precizează că a contactat deja fiecare eurodeputat pro-european care a exprimat reticenţe, pentru a le explica de ce România merită în spaţiul Schengen, ca să înţeleagă motivaţia din spatele deciziei lor şi să îi convingă să îşi schimbe inclusiv votul dat în plenul legislativul european.

„Vom lupta până la capăt pentru acordarea unui vot pozitiv pentru România, în Consiliu, pe 8 decembrie. Invit eurodeputaţii din toate partidele politice să procedeze similar şi să insiste pentru aderarea ţării noastre la spaţiul Schengen”, conchide Negresu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici