Nicolae Ciucă a vorbit despre relaţia cu fostul premier Florin Cîţu

Premierul Nicolae Ciucă a declarat joi că are o relaţie foarte bună cu preşedintele PNL, Florin Cîţu. Am tranşat discuţia despre suma alocată investiţiilor prin bugetul de stat, a explicat Ciucă.

598 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă a vorbit despre relaţia cu fostul premier Florin Cîţu

Nicolae Ciucă a vorbit despre relaţia cu fostul premier Florin Cîţu

„Am o relaţie foarte bună... Când am ceva de rezolvat, vorbesc cu preşedintele partidului şi cu vicepreşedinţii, recunosc nu am mai avut timp să ajung la sediul partidului”, a spus premierul la TVR.

„Nu am avut niciun dialog neprincipial... Eu nu am experienţă politică, dar pot să înţeleg politica”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Premierul a mai spus că a avut o discuţie cu preşedintele PNL despre bugetul pentru investiţii, suma alocată fiind mai mică decât cea dorită de liberali.

„Am tranşat discuţia cu domnul Cîţu”, a dezvăluit Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a fost nemulţumit şi a anunţat public că îi solicită premierului explicaţii deoarece bugetului pentru investiţii din 2022 nu i-au fost alocate 7%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici