Nicolai: PDL a făcut un prim gest de independenţă faţă de preşedintele Băsescu

Senatorul Norica Nicolai, vicepreşedinte al PNL, a declarat, sâmbătă, că dacă preşedintele Traian Băsescu nu ar avea nicio legătură cu înţelegerea dintre PDL şi PRM pentru postul de vicepreşedinte al Senatului, acesta ar fi primul gest de independenţă al democrat-liberalilor faţă de şeful statului.

14 afișări
Imaginea articolului Nicolai: PDL a făcut un prim gest de independenţă faţă de preşedintele Băsescu

Nicolai: PDL a făcut un prim gest de independenţă faţă de preşedintele Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Îmi e greu să cred că în PDL preşedintele Băsescu nu are un cuvânt de spus după ceea ce public se vede, iar dacă domnia sa are dreptate şi nu a susţinut acest proiect politic, este primul gest de independenţă al PDL faţă de Traian Băsescu, iar partidul şi-a permis să ia o decizie de strategie politică fără să-l consulte pe preşedinte", a declarat, la Arad, Norica Nicolai, citată de corespondentul MEDIAFAX.

Liderul liberal a spus că alianţa dintre PDL şi PRM funcţionează în mai multe judeţe, chiar dacă în mod neoficial.

"Sunt convinsă că este o alianţă cu PRM nu doar la nivel central. Şi în judeţe sunt foarte mulţi membri PRM care se înregimentează în PDL. Cred că PDL intenţionează să absoarbă PRM", a afirmat senatorul liberal.

Norica Nicolai crede că, în urma susţinerii lui Corneliu Vadim Tudor, PDL a demonstrat că are o alianţă cu PRM.

"Este o înţelegere clară între PDL şi PRM de susţinere a unor proiecte PDL în Senat, pentru că Partidul Democrat Liberal nu are o majoritate care să-i permită nici măcar să conteste la Curtea Constituţională, deşi în ultima perioadă a racolat foarte mulţi senatori PRM. Probabil, în viitoarea atitudine politică, care vizează depunerea unor moţiuni de canzură, PDL contează pe votul PRM", a mai spus Nicolai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici