Nicolai şi Tărăcilă nu au primit mandate nici după a doua redistribuire

Actualii senatori Norica Nicolai (PNL) şi Doru Ioan Tărăcilă (PSD), ambii vicepreşedinţi ai Senatului, nu au obţinut mandate de senatori, în judeţul Călăraşi, nici după a doua etapă a redistribuirii mandatelor, potrivit procesului-verbal al BEJ Călăraşi, postat pe site-ul BEC.

53 afișări
Imaginea articolului Nicolai şi Tărăcilă nu au primit mandate nici după a doua redistribuire

Nicolai şi Tărăcilă nu au primit mandate nici după a doua redistribuire

Norica Nicolai şi Doru Ioan Tărăcilă, încă vicepreşedinţi ai Senatului, nu au obţinut nici în urma celei de-a doua etape a redistribuirii, mandate de senatori în circumscripţia Călăraşi.

Procesul verbal final privind distribuirea mandatelor furnizat de BEJ Călăraşi şi postat, marţi seara, pe pagina de internet oficială a Biroului Electiral Central arată că Dumitru Constantin (PDL) şi Vasile Nedelcu (PNL) au obţinut cele două mandate de senatori ai circumscripţiei.

Constantin a obţinut 9.887 voturi, în timp ce Nedelcu a obţinut 23.281 voturi.

Nicolai, cu 12.375 de voturi şi Tărăcilă, cu 13.797 voturi, au pierdut mandatele de senatori, urmare a sistemului de atribuire şi redistribuire.

La Camera Deputaţilor, în circumscripţia Călăraşi, Dan Motreanu (PNL) a primit mandatul de deputat din prima etapă, întrunind majoritatea voturilor din colegiul în care a candidat.

Celelalte patru mandate de deputat de Călăraşi au fost atribuite, potrivit procesului verbal al BEJ Călăraşi, lui Eugen Nicolăescu (PNL), Stelian Fuia (PNL), Ioan Damian (PSD-PC) şi lui Dumitru Boabeş (PSD-PC).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici