Nicuşor Dan: Am lansat procedura pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat sâmbătă lansarea licitaţiei pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea.

255 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Am lansat procedura pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea

Nicuşor Dan: Am lansat procedura pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea

„Vom achiziţiona serviciile de proiectare şi execuţie, atât pentru finalizarea lucrărilor executate parţial, cât şi pentru demararea lucrărilor la celelalte etape ale proiectului, inclusiv linia de tramvai şi parcarea de tip Park & Ride”, susţine primarul.

Date limită pentru depunerea ofertelor este 12 ianuarie 2024.

Potrivit anunţului de licitaţie, proiectul are ca scop fluidizarea traficului pe direcţia Est-Vest, care în prezent se desfăşoară în condiţii dificile de siguranţă şi confort.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici