Nicuşor Dan: Continuă lucrările în Parcul Cişmigiu chiar şi în sezonul rece

Continuă lucrările în Parcul Cişmigiu chiar şi în sezonul rece, anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan. Reabilitarea Podului Mare este executată în proporţie de peste 80%. Potrivit contractului, proiectul urmează a fi finalizat în luna martie 2023.

190 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Continuă lucrările în Parcul Cişmigiu chiar şi în sezonul rece

„Continuă lucrările în Parcul Cişmigiu chiar şi în sezonul rece. Proiectul care vizează reabilitarea Podului Mare este executat în proporţie de peste 80%, în prezent fiind realizate lucrări care nu sunt influenţate de temperaturile scăzute, precum: montarea pietrei cubice, realizarea cofrajelor pentru rigole ape pluviale şi finalizarea elementelor decorative în atelier”, anunţă Nicuşor Dan.

Primarul Capitalei aminteşte că potrivit contractului, proiectul urmează a fi finalizat în luna martie 2023.

„Totodată, am realizat expertiza Podului de Nuc şi vom demara anul viitor, prin Alpab, instituţie coordonată de viceprimarul Horia Tomescu, lucrările pentru consolidarea şi reabilitarea acestuia. De asemenea, pe parcursul ultimei luni, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement a înlocuit peste 100 de indicatoare şi plăcuţe informative”, încheie Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici