Nicuşor Dan: Sunt foarte optimist că miercuri o să avem bugetul

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că este „foarte optimist” că miercuri va fi aprobat bugetul Capitalei pentru anul 2024: „Nu ne putem juca cu servicii publice, cu salarii, cu funcţionarea activităţii”.

122 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Sunt foarte optimist că miercuri o să avem bugetul

Nicuşor Dan: Sunt foarte optimist că miercuri o să avem bugetul

„O să avem mâine (marţi - n.r.) o foarte lungă discuţie pe buget, pe amendamentele partidelor şi eu sunt foarte optimist că miercuri o să avem avea bugetul, pentru că nu ne putem juca cu servicii publice, cu salarii, cu funcţionarea activităţii. Eu sunt deschis să avem discuţia pe amendamentele pe care o să le avem în sfârşit mâine dimineaţă şi cred că suntem oameni responsabili”, spune Nicuşor Dan.

El afirmă că va discuta „cu toată lumea, pentru că asta înseamnă politica”.

„Binenţeles că am şi eu ideile mele dar trebuie să ai o majoritate, tot timpul, ca să treci nişte proiecte. O să discutăm şi binenţeles că suntem într-o perioadă preelectorală, propice pentru declaraţii politic, toată lumea e legitim să le facă. Singura chestiune care este importantă în această perioadă este ca noi să avem buget înainte de data de 8 martie, când trebuie să vină sutele de milioane din impozitele bucureştenilor, care vin prin Ministerul Finanţelor”, încheie Nicuşor Dan.

La precedenta şedinţă a CGMB, care a avut loc vineri, bugetul Capitalei pentru 2024 a fost respins. Consilierii PSD au lipsit, iar cei PNL au fost votat împotrivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici