Noi detalii despre capturarea lui Cherecheş. A opus rezistenţă în faţa poliţiei germane, avea mii de euro şi un buletin de Italia

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, a fost prins, marţi seara, în Augsburg, Germania, şi urmează să fie adus în ţară. Acum apar noi detalii privind capturarea politicianului.

4436 afișări
Imaginea articolului Noi detalii despre capturarea lui Cherecheş. A opus rezistenţă în faţa poliţiei germane, avea mii de euro şi un buletin de Italia

Noi detalii despre capturarea lui Chereceş. A opus rezistenţă în faţa poliţiei germane, avea mii de euro la el şi un buletin de Italia

Potrivit surselor Mediafax, Cherecheş se afla într-o maşina condusă de mătuşa sa marca Mercedes Benz C Klasse AMG cu număr de înmatriculare de Neu Ulm. Cherecheş a opus rezistenţă şi a fost rănit uşor (laceraţie la bărbie) de poliţişti.

Potrivit surselor din anchetă, politicianul român avea următoarele sume de bani asupra sa: 3265 de euro, aprox. 150 de euro în forinţi şi aprox. 320 de euro echivalent în lei.

Cătălin Cherecheş avea asupra sa mai multe documente de identitate printre care buletinul, legitimaţia de deputat, dar şi o carte de identitate emisă de Italia cu numele său.

Amintim că Poliţia Română a transmis, marţi seara, că în urma cooperării poliţieneşti internaţionale şi a schimbului de date şi informaţii, dintre Poliţia Română şi autorităţile din Germania, Ungaria, Austria şi Italia, a fost localizat, depistat şi reţinut, de către poliţiştii bavarezi şi BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internaţional. Fiind vorba despre Cătălin Cherecheş.

Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română.

Instanţa competentă a emis pe numele lui Cherecheş un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.

În continuare, se derulează activităţi procedurale specifice, pentru aducerea lui Cătălin Cherecheş în ţară.

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a ieşit din ţară folosind o altă identitate prin punctul de trecere a frontierei Petea, a anunţat sâmbătă Poliţia de frontieră. Acesta a fost dat în urmărire după ce a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru luare de mită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici