Noi detalii despre controversatul Plan Urbanistic General (PUG). Ce spune Nicuşor Dan

Primarul general al Capitalei a anunţat că a primit cea mai mare parte a studiilor de fundamentare necesare pentru actualizarea Planului Urbanistic General (PUG).

2387 afișări
Imaginea articolului Noi detalii despre controversatul Plan Urbanistic General (PUG). Ce spune Nicuşor Dan

Noi detalii despre controversatul Plan Urbanistic General (PUG). Ce spune Nicuşor Dan

„În această saptămână am primit de la Consorţiul condus de Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu cea mai mare parte a studiilor de fundamentare necesare actualizării Planului Urbanistic General”, a anunţat vineri, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Acesta spune că a acordat o mare importanţă acestei părţi de fundamentare, pentru că numai pornind de la analize corecte, date suficiente şi discuţii cu factorii interesaţi se poate ajunge la reglementări care să răspundă nevoilor complexe ale Bucureştiului.

Primarul susţine că perioada de recepţie va dura aproximativ o lună, după care va începe prezentarea publică a fiecărui studiu, pregătind astfel dezbateri reale pe regulamentul de urbanism către finalul anului.

„Dorim să asigurăm un proces transparent care să permită o cât mai bună înţelegere a propunerilor specialiştilor contractaţi pentru a elabora acest document esenţial pentru dezvoltarea unui oraş, dar şi un proces participativ prin care nevoile locuitorilor să fie cât mai bine înţelese, pentru ca documentul final să fie cunoscut şi susţinut de noi toţi”, a adăugat primarul general.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nicuşor dan,
pug,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici