Noii miniştri ai justiţiei, fondurilor europene şi românii de pretutindeni depun luni jurământul, la Palatul Cotroceni

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţie a ministrului justiţiei, a ministrului fondurilor europene şi a ministrului pentru românii de pretutindeni va avea loc luni, la ora 17:00, la Palatul Cotroceni, potrivit unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale.

749 afișări
Imaginea articolului Noii miniştri ai justiţiei, fondurilor europene şi românii de pretutindeni depun luni jurământul, la Palatul Cotroceni

Noii miniştri ai justiţiei, fondurilor europene şi românii de pretutindeni depun luni jurământul, la Palatul Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele, pentru numirea Anei Birchall la Ministerul Justiţiei, a Roxanei Mînzatu la Fonduri Europene şi a Nataliei Intotero la Ministerul pentru Românii de pretutindeni.

Numirile vin ca urmare a demisiilor care au fost înregistrate înainte de alegerile europarlamentare, şi anume: Natalia Intotero, Rovana Plumb şi Tudorel Toader.

În prima fază şeful statului a respins propunerile făcute de PSD: Eugen Nicolicea la Justiţie, Oana Florea la Fonduri Europene şi Tit Brăiloiu la portofoliul pentru românii de pretutindeni.

Taguri:
guvern,
jurământ,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici