O nouă demisie din Guvern: Lucian Isar. Funcţia lui ar putea fi preluată de Mihai Voicu

Lucian Isar a demisionat din funcţia de ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, iar portofoliul ar urma să îi revină lui Mihai Voicu, vicepreşedinte al PNL, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice. Isar a demisionat în urma unor discuţii avute cu premierul Victor Ponta, care a luat act de decizia acestuia, au menţionat sursele.

1540 afișări
Imaginea articolului O nouă demisie din Guvern: Lucian Isar. Funcţia lui ar putea fi preluată de Mihai Voicu

Lucian Isar (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

Potrivit surselor politice, Isar a cerut liderilor USL asigurări că această perioadă de instabilitate politică nu va mai dura mult. Isar a spus că actuala criză politică afectează exact domeniul de care el se ocupă, adică mediul de afaceri.

Sursele au menţionat că, neprimind această asigurare, el a decis să demisioneze din Guvern.

Decizia lui Isar vine în contextul remanierii guvernamentale de luni.

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, luni, că Lucian Isar a demisionat din funcţia de ministru delegat pentru Mediul de Afaceri "din motive strict personale", Voicu precizând că el este cel care va prelua acest portofoliu, propunerea fiind aprobată în şedinţa PNL.

Mihai Voicu a anunţat, luni seară, la finalul şedinţei BPC şi CNEx a PNL, că "demisia lui Isar a intervenit în ultima clipă".

"Demisia domnului Isar este din motive personale, strict personale", a spus vicepreşedintele PNL.

 

Potrivit sursei citate, în şedinţa PNL s-a mai decis ca Mona Pivniceru să fie susţinută pentru portofoliul Justiţiei în calitate de independent, iar în locul lui Victor Paul Dobre PNL îl susţine la Administraţie pe Radu Stroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici