Video OFPD: O treime din locurile pe listele viitorului PDL să revină femeilor

Colegiul Director al Organizaţiei de Femei a PD a iniţiat, sâmbătă, o rezoluţie, prin care solicită conducerii centrale a viitorului Partid Democrat Liberal introducerea în Statut a unei prevederi care să arate că femeile vor ocupa cel puţin o treime din locurile pe listele electorale.

1 afișare

Colegiul Director al Organizaţiei de Femei a PD a votat, în unanimitate, o rezoluţie care prevede ca cel puţin o treime din numărul de locuri pe listele viitorului PDL să fie ocupate de femei, a anunţat preşedintele acestei organizaţii, Sulfina Barbu.

Ea a afirmat că această prevedere se regăseşte în toate documentele statutare ale partidelor populare.

Barbu a precizat că, împreună cu deputaţii Graţiela Iordache şi Anca Constantinescu, va forma o echipă care va participa la negocierile PD-PLD pentru Statutul şi Programul PDL.

Sulfina Barbu a mai spus că a vorbit cu liderii PLD pentru a contacta organizaţia de femei a liberal-democraţilor.

„Gheorghe Flutur şi Raluca Turcan ne-au promis că ne vor pune în legătură cu organizaţia de femei a PLD”, a susţinut Sulfina Barbu, care a completat că ea va conduce interimar viitoarea structură a organizaţiei de femei a PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici