Olguţa Vasilescu: Alegerile prezidenţiale, cel mai probabil pe 22 noiembrie

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a declarat, luni, la sediul central al partidului, că PSD şi PDL au agreat, luni, în şedinţa coaliţiei, ca alegerile prezidenţiale să se desfăşoare pe 22 noiembrie, urmând ca o decizie fermă să fie luată în şedinţa de guvern.

22 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu: Alegerile prezidenţiale, cel mai probabil pe 22 noiembrie

Olguţa Vasilescu: Alegerile prezidenţiale, cel mai probabil pe 22 noiembrie (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu

Senatorul PSD a afirmat că, din discuţia avută de liderii PDL şi cei ai PSD, în şedinţa coaliţiei de luni dimineaţă, "se pare" că alegerile prezidenţiale vor fi organizate pe 22 noiembrie.

Vasilescu a spus că asta este "data cea mai probabilă", fiind "agreată" atât de PDL, cât şi de PSD, în discuţiile din coaliţie.

Ea a precizat că o decizie formală urmează să fie luată în şedinţa de guvern.

Liderii coaliţiei de guvernare au discutat, luni, programul legat de Ordonanţa de urgenţă privind alegerile pentru preşedintele României, urmând ca aceasta să fie definitivată săptămâna viitoare, data primului tur de scrutin fiind proiectată pentru sfârşitul lunii noiembrie.

"Am discutat în câteva cuvinte programul legat de Ordonnaţa de Urgenţă privind alegerile pentru preşedintele României. Numai la modul general am discutat, urmând ca în săptămâna următoare să fundamentăm acest lucru", a declarat, luni, după şedinţa coaliţiei, prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici