Olguţa Vasilescu, despre propunerea lui Titus Corlăţean pentru funcţia de vicepremier: Foarte bună ideea. Extraordinar

Olguţa Vasilescu a declarat că propunerea lui Titus Corlăţean pentru funcţia de vicepremier este o ideea foarte bună. Ea a adăugat că PSD cu siguranţă va trece peste momentele dificile pe care le parcurge.

2451 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu, despre propunerea lui Titus Corlăţean pentru funcţia de vicepremier: Foarte bună ideea. Extraordinar

Olguţa Vasilescu, despre propunerea lui Titus Corlăţean ca vicepremier: Foarte bună ideea. Extraordinar

„Foarte bună ideea. Extraordinar”, a afirmat Olguţa Vasilescu, întrebată cum i se pare propunerea lui Corlăţean ca vicepremier.

„Cu siguranţă trece” a completat Vasilescu, chestionată dacă PSD va trece peste momentele grele.

Comitetul Executiv al PSD a votat, marţi seară, propunerea Anei Birchall ca ministru plin al Justiţiei, iar a lui Titus Corlăţean ca vicepremier, în locul lui Viorel Ştefan, deoarece acesta din urmă va fi de la 1 iulie să fie membru al Curţii de Conturi a UE, au spus surse politice pentru MEDIAFAX

Ana Birchall este în prezent ministru interimar al Justiţiei. De asemenea, Rodica Nassar ar fi fost validată în funcţia de secretar general al PSD, în locul lui Codrin Ştefănescu, au precizat sursele citate.

Titus Corlăţean se află, la ora transmiterii ştirii, în direct la Antena 3, acesta spunând că nu a primit o informare oficială în acest sens şi nici nu ştie dacă a fost numit. "Am spus întoteauna că oamenii au domeniu de competenţă relevant", a spus Corlăţean.

De asemenea, Comitetul Executiv al PSD a stabilit, marţi seară, numirea în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei social-democrate din Bucureşti, au spus surse politice pentru MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici