Olguţa Vasilescu face observaţii la raportul prezidenţial privind educaţia

Preşedintele Comisiei de învăţământ din Camera Deputaţilor, Olguţa Vasilescu (PRM), i-a trimis preşedintelui Comisiei prezidenţiale privind educaţia, Mircea Miclea, o scrisoare cu o serie de observaţii la raportul elaborat de comisie.

1 afișare
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu face observaţii la raportul prezidenţial privind educaţia

Olguţa Vasilescu face observaţii la raportul prezidenţial privind educaţia

În scrisoarea remisă, luni, agenţiei MEDIAFAX, Olguţa Vasilescu menţionează că, întrucât Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Cameră nu se va mai întruni până la sfârşitul lunii august, este în imposibilitatea de a-i comunica lui Mircea Miclea, până la data dorită de acesta, concluziile membrilor comisiei referitoare la Raportul "România educaţiei, România cercetării".

Vasilescu precizează că, de aceea, îi trimite câteva puncte de vedere personale, pe care le va adresa şi ministrului Educaţiei, Cristian Adomniţei, în speranţa că se va ţine cont de ele atunci când se va elabora pachetul legislativ pentru învăţământ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici