Olteanu avertizează că moţiunea PDL-PRM ar putea fi discutată după alegeri

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că moţiunea de cenzură a PDL-PRM, "Educaţia rămâne. Guvernul pleacă!" va fi discutată de Parlament după alegeri dacă "domnii parlamentari" nu vor veni la Bucureşti pentru reluarea discuţiilor.

16 afișări
Imaginea articolului Olteanu avertizează că moţiunea PDL-PRM ar putea fi discutată după alegeri

Olteanu avertizează că moţiunea PDL-PRM ar putea fi discutată după alegeri (Imagine: Mediafax Fcoto)

Întrebat când va fi reluată discuţia pe moţiunea de cenzură iniţiată de parlamentarii PDL şi PRM, Bogdan Olteanu a susţinut că în acest moment se aşteaptă întrunirea Birourilor Permanente reunite, în vederea fixării unei noi date şi ore pentru reluarea discuţiilor, dar a reaminitit că la Camera Deputaţilor nu s-a putut întruni cvorumul de şedinţă pentru convocarea Biroului Permanent.

"Aşteptăm să se întrunescă Birourile Permanente reunite ca să fixeze data şi ora reluării discuţiilor. După cum cunoaşteţi, BP al Camerei s-a întrunit de două ori pentru a lua în discuţie această chestiune, însă în niciuna dintre împrejurări nu a existat cvorum, inclusiv din partea semnatarilor moţiunii PDL şi PRM", a spus Olteanu.

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că moţiunea va fi discutată după alegeri, preşedintele Camerei a replicat că acest lucru se va întâmpla, dacă senatorii şi deputaţii nu se întorc din campanie, la Bucureşti, pentru a discuta moţiunea de cenzură.

"Dacă domnii parlamentari nu vor veni la Bucureşti, cu siguranţă se va discuta după alegeri", a conchis Bogdan Olteanu.

Moţiunea de cenzură a PD-L "Educaţia rămâne, Guvernul pleacă" nu a mai ajuns să fie dezbătută, pe 11 noiembrie, de Camerele reunite ale Parlamentului, din lipsă de cvorum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici