Olteanu va convoca conducerea Camerei pentru a decide procedura în cazurile Mitrea şi Năstase

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, a anunţat, marţi, în plen, că va convoca Biroul Permanent al Camerei pentru a decide procedura de urmat în cazul solicitărilor DNA de începere a urmăririi penale a lui Miron Mitrea şi Adrian Năstase.

18 afișări
Imaginea articolului Olteanu va convoca conducerea Camerei pentru a decide procedura în cazurile Mitrea şi Năstase

Olteanu va convoca conducerea Camerei pentru a decide procedura în cazurile Mitrea şi Năstase (Imagine: Mediafax Foto)

"Voi convoca Biroul Permanent pentru a lua o decizie privitoare la desfăşurarea în continuare a lucrărilor pe această temă", a spus Bogdan Olteanu, menţionând că suspendă şedinţa de plen pentru o scurtă pauză.

Procesele-verbale prin care s-a constatat lipsa cvorumului la votul asupra celor două cereri au fost citite în plen de către deputatul PDL Marius Rogin care a menţionat că numărul total al deputaţilor prezenţi a fost de 208, astfel încât, având în vedere că numărul deputaţilor prezenţi nu reprezintă numărul minim de 220 de deputaţi ceruţi de regulament, votarea solicitărilor DNA în vederea începerii urmăririi penale a lui Miron Mitrea şi Adrian Năstase "este considerată nulă".

"Deci, sperăm la o reprogramare cât mai rapidă", a spus Rogin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici